Timi

Tiimi

Menestyvän tennispelaajan taustalla on aina huippuverkosto. Harrin tennisvalmennuksesta vastaa ruotsalainen Johan Landsberg , joka on valmentanut maailman huippupelaajia. Fysiikkavalmennuksesta vastaa alansa huippu Erik Piispa ja psyykkisestä valmennuksesta kokenut Jukka Kataja. Lihashuollon ammattilaiset pitävät Mika Saaren johdolla lihaksiston kunnossa.

Tennisvalmennus – Johan Landsberg

Tennisvalmennuksesta ja kisakalenterin tekemisestä yhdessä Harrin kanssa vastaa ruotsalainen Johan Landsberg (36). Hän aloitti Harrin kanssa maaliskuun alussa 2011. Johan on pelannut 10 vuotta tenniksen ammattilaiskiertueella vuosina 1997 – 2006. Erityisen hyvin hän on menestynyt nelinpelissä. Hän on voittanut nelinpelissä 2 ATP-turnausta sekä pelannut 23 kertaa Challenger-tasolla finaalissa, joista 6 voittoa. Hänen paras rankinginsä nelinpelissä on 48 ja kaksinpelissä 513.

Tennisvalmentaja Johanin kolmen parhaan valmennettavan ranking on ollut maailmanlistan top-10 joukossa. Ruotsalaisen Joachim ”Pim Pim” Johanssonin kaksinpeliranking oli parhaimmillaan 9, ruotsalaisen Simon Aspelinin nelinpeliranking oli 7 ja australialaisen Paul Hanleyn nelinpeliranking oli 5. Johan on valmentanut neljää eri maiden Davis Cup -pelaajaa vuosina 2006-2010 ja hän valmensi seurajoukkue KLTK:n Ruotsin Elitserienin voittoon vuonna 2010. Lisäksi hän on valmentanut montenegrolaista Daniel Danilovicia.

 

Fysiikkavalmennus – Erik Piispa

Harrin fysiikkavalmennuksesta on jo vuosien ajan vastannut Erik Piispa (49). Hänellä on pitkä työhistoria valmentajana ja valmentajakouluttajana. Viimeisten 20 vuoden aikana Erik on toiminut karaten päävalmentajana, Kuntoliikuntaliiton kuntosalitoiminnan linjajohtajana ja vuodesta 2005 Suomen Valmentajat ry:n kehityspäällikkönä.

Erikin oma urheilutausta on juniorijalkapallosta ja karatesta, jossa Suomen maajoukkueen jäsenenä hän on ollut urheilijana 1980-1988 ja valmentajana 1989-1998.

Harrin fysiikkavalmennuksen lisäksi Erikillä on valmennettavanaan nuoria huippuja niin tenniksestä, purjehduksesta, alppihiihdosta, freestylehiihdosta kuin jalkapallostakin.

Psyykkinen valmennus – Jukka Kataja

Harrin psyykkisestä valmennuksesta vastaa Jukka Kataja. Hän on ollut mukana urheilupsykologisessa toiminnassa ja psyykkisessä valmennuksessa 20 vuoden ajan. Hän toimii useiden maajoukkueiden ja MM-tason urheilijoiden psyykkisenä valmentajana. Jukka on taitava suggestoterapeutti ja yksi maan johtavista rentoutumisen asiantuntijoista. Voimavarakeskeinen ote ja tavoitteisiin pääseminen rennolla, ihmistä säästävällä otteella kuuluvat Jukan valmennusajatteluun. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja mm. ihmisen henkisistä voimavaroista. ”Carpe diem – tartu hetkeen” on Jukan motto.

 

Lihashuolto – Mika Saari

Harrin lihashuollosta vastaa kokenut hieroja ja urheiluhieroja Mika Saari yhdessä urheiluhieroja Sampo Erosen kanssa. Karatea aktiiviurallaan maajoukkuetasolla harrastanut Mika Saari toimii päätyönsä hierojakouluttajan lisäksi muun muassa Suomen hierojakouluttajat RY:n puheenjohtajana ja salibandyjoukkue Tapanilan Erän fysiikkavalmentajana. Hänellä on vuosikymmenten pituinen kokemus urheiluhieronnasta ja erilaisten vammojen ennaltaehkäisevästä ja akuutista hoidosta. Mika auttaa lihashuollon lisäksi Harria myös fysiikkaharjoittelun suunnittelemisessa ottamalla erityisesti huomioon lihaksiston tasapainoisen kehittämisen ja kehon terveenä pitämisen.