Marburg, Saksa

Guten Tag! Lontoon ruohokentät ovat parin päivän kotona käynnin jälkeen vaihtuneet taas vähän tutumpaan massa-alustaan täällä keski-Saksassa noin 100 kilometriä Frankfurtista pohjoiseen sijaitsevassa 100 000 asukkaan Marburgissa. Lensin siis Lontoosta kotiin keskiviikkona, ja parin päivän rentoutumisen jälkeen suuntasin tänne Saksaan eilen lauantaina. Tämä Marburgin kisa on siis 30000€+H challengeri, ja pääsin alternate-listalta lopulta aika selvästi pääsarjaan odotettujen vetäytymisten jälkeen.

Saavuin tänne Marburgiin eilen myöhään illalla, joten en eilen ehtinyt kovin paljoa tutustua ympäristöön. Hotellini Welcome Hotel Marburg on toinen kahdesta kisahotellista aivan vanhankaupungin laidalla, mutta itse rakennus on kyllä ihan moderni. Huoneeni on suuri, mutta ehkä vähän kolkosti sisustettu. Plussaa annetaan kuitenkin taulu-televisiosta ja ilmaisesta wlanista, mikä on Saksassa melko harvinaista. Sekä erinomaisesta aamupalasta. Tässä kuva.

Suuntasin tänään heti aamusta kentille päin katsastamaan tilannetta ja etsimään treenikavereita. Jälkeenpäin ajateltuna aamulähtö oli hieman turha, mutta ei se mitään, sainpahan katsella matseja ja haistella ilmapiiriä. Pääsin nimittäin kentälle vasta kello 14 tunniksi japanilaisen Moriyan kanssa. Tarkoitukseni oli sen jälkeen pelata vielä toisen kerran nelinpeliparini Adam Hubblen kanssa kello 17, mutta juuri silloin alkanut sade typisti toisen treenin vain noin vartin mittaiseksi. Tuo ei kuitenkaan niin pahasti pilannut valmistautumista, sillä ensimmäinen otteluni on vasta tiistaina. Kohtaan tuolloin kaksinpelissä slovakialaisen Pavol Cervenakin ja nelinpelissä Hubblen kanssa vastaamme tulee saksalainen villikorttipari Moneke/Puetz.

Huomenna luvassa on siis vähän lisää treeniä, mutta laitetaan tähän postaukseen vielä pari kuvaa itse kentistä. Tämä klubi ei pääse kyllä kovin korkealle yleinen viihtyisyys -listalla, mutta järjestäjät ovat kyllä selvästi nähneet vaivaa rakentaakseen alueesta houkuttelevamman. Peräti kaksi kenttää on uhrattu katsojien ravintolan ja katsomoiden tieltä, joten jäljelle jäi kolme matsi- ja kaksi treenikenttää. Tässä ravintolaa.

Keskuskentällä on muutama sata istumapaikkaa tähän malliin.

Keskuskentän vieressä sijaitseva kenttä numero 3 toimi tänään toisena matsikenttänä. Tässä kuvassa kentällä syöttövuorossa Sitak ja palauttamassa Molchanov.

Tässä kaikki kuvat tältä erää. Jatketaan tästä huomenna, sillä nyt on aika siirtää katseet jalkapalloon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.